Perspective

Quickstep Perspective 4 laminaat

De vloerplanken uit de serie Quickstep Perspective 4 zijn uiterst betaalbaar en bovendien van een zeer goede kwaliteit. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren en stijlen waaronder  beuk vernist, oude eik mat olie of eik natuur heritage. 

De planken zijn 156 millimeter breed, 1376 millimeter lang en hebben aan vier kanten een subtiele groef. Dit heeft een verruimend effect op het interieur en bezorgt zo het beoogde woonplezier. De gehele serie bestaat uit vlak antistatisch laminaat van 9.5 millimeter dik. Het heeft een voelbare structuur. Er wordt een warm gevoel van een parketvloer gecreëerd door unieke randafwerking en de kleurvariatie per decor. 

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicklaminaat zeer geschikt voor de belopen ruimten in het huis. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren toepasbaar zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze Perspective 4 vloeren van Quickstep geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: