Eligna Wide

Quickstep Eligna Wide laminaat

Deze serie Quickstep Eligna Wide Laminaat straalt een warme, massieve en natuurlijke sfeer uit. De serie laminaatvloeren is uiterst betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. De vloeren geven de uitstraling van echte massief houten parketvloeren vanwege de verscheidenheid aan tinten in het grondoppervlak. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 10 uiteenlopende kleuren en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lichte of donkere eiken vloer, een kastanje kleur of een geoliede vloer. Zodoende is er sprake van aanzienlijke variatie binnen de serie. 

De gehele serie Quickstep Eligna Wide bestaat uit vlak antistatisch laminaat met een voelbare structuur van 8 millimeter dik, 1380 millimeter lang en 190 millimeter breed. De planken zijn dus extra breed. Dit zorgt voor een modern en duurzaam interieur.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken deze uitvoering van clicklaminaat zeer geschikt voor belopen vertrekken. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Ook zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dankzij Scratch Guard technologie. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Quickstep geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: