Quick•Step®

Geavanceerde ontwerpen en technologie

De ontwerpteams van Quick-Step volgen steeds de nieuwste trends op het gebied van mode, architectuur en design om ervoor te zorgen dat u de keuze hebt uit een uitgebreid aanbod van vloerdessins die zowel visueel prachtig als technologisch geavanceerd zijn. Zo bent u met een Quick-Step laminaatvloer vandaag en in de toekomst verzekerd van het perfecte interieur. 

Tot in de details uitgedacht

Om het karakter en de verscheidenheid van de vloeren te versterken, ontwerpen ze de vloeren tot in de kleinste details, zodat u de keuze hebt uit een ongeevenaard scala aan kleuren en structuren. De voegen die zij kiezen zijn bijvoorbeeld een integraal onderdeel van het ontwerp en karakter van je vloer. 

Een totaaloplossing

Bij Quick-Step bieden ze niet alleen een product aan, maar een complete oplossing voor je vloer. Van plinten en trapoplossingen tot ondervloeren, afwerkingsprofielen en accessoires. Hun uitgebreide aanbod van accessoires verzekert u steeds weer van een perfect resultaat. 

Superieure krasbestendigheid

Geniet jarenlang van uw prachtige, natuurgetrouwe vloer. Quick-Step vloeren zijn tot tien keer krasbestendiger dan laminaatvloeren zonder Scratch Guard. Dankzij de extra beschermende toplaag met Scratch Guart technologie zijn al hun laminaatvloeren ontworpen voor een leven lang wonen en spelen. 

Een leven lang mooi

Dankzij de superieure HDF-kern en de Scratch Guard toplaag zijn Quick-Step laminaatvloeren duurzaam en opgewassen tegen de slijtage die het leven van alledag met zich meebrengt, zoals schuivend meubilair, vallende voorwerpen, hoge hakken, etc. Quick-Step geeft u daarom met plezier tot 25 jaar garantie op uw vloer. 

Gemakkelijk schoon te houden

Een Quick-Step vloer is enorm onderhoudsvriendelijk, wat betekent dat u zo klaar bent met schoonmaken. Het verzegelde vloeroppervlak zorgt dat bacterien, vuil en ongelukjes niet de kans krijgen om in de vloer te trekken. Alles kan gewoon worden weggeveegd, zodat er steeds een proper en hygienisch oppervlak achterblijft. 

  1. Laminaat/PVC
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: