Arte

Quickstep Arte laminaat

De grote vloertegels van de serie Quickstep Arte collectie zijn verkrijgbaar in maarliefst zeven verschillende decors. Zo kunt u kiezen uit beton gepolijst natuur, marmer carrara en lederen tegel donker. Deze karaktervolle serie is betaalbaar en bovendien van een zeer goede kwaliteit. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen.

De unieke vierkante vloertegels van Quickstep Arte hebben een lengte en breedte van 624 millimeter met een subtiel v-voegje aan alle zeiden. De tegels zijn 9.5 millimeter dik, wat zorgt voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer. De gehele collectie is antistatisch en heeft een voelbare structuur. Dit laatste zorgt voor een authentiek karakter.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicktegel zeer geschikt voor belopen ruimten. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren toepasbaar zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. De groefjes en de vloer zijn krasvast beschermd. De vloer is duurzaam en zeer makkelijk schoon te maken. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze Quickstep Arte vloeren geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. 

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: