Classic

Quickstep Classic laminaat

De klassieke Quickstep Classic laminaatcollectie die hier aan u gepresenteerd wordt is verrassend betaalbaar en is bovendien van dusdanig goede kwaliteit dat de keuze voor één van deze vloeren een gegarandeerde langetermijninvestering is. De collectie is verkrijgbaar in maarliefst 33 verschillende kleurdecors en stijlen uiteenlopend van ‘Teak Wit Gebleekt’ tot ‘Moonlight Eik Natuur’. Elk model is antistatisch en heeft een voelbare structuur. Zodoende wordt in totaliteit een warm effect gecreëerd en is een Quickstep Classic vloer een verrijking voor uw interieur. 
Het laminaat is opgebouwd uit drie stroken. De gehele serie Quickstep Classic bestaat uit vlak antistatisch laminaat met een voelbare structuur van 7 millimeter dik, 1200 millimeter lang en 190 millimeter breed. Deze vormgeving zorgt voor een modern en duurzaam interieur.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicklaminaat zeer geschikt voor de belopen ruimten in het huis. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Ook zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dankzij Scratch Guard technologie. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat de vloeren van Quickstep geleverd worden met 20 jaar garantie.

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: