Eligna

Quickstep Eligna laminaat

Quickstep Eligna Laminaat: een serie laminaatvloeren met uiteenlopende soorten en kleurnuances. Zo zijn er één- of tweeplankdessins te verkrijgen van beuk en eik tot jatoba en merbau. Eligna is uiterst betaalbaar en van zeer goede kwaliteit. De vloeren geven de uitstraling van echte houten parketvloeren vanwege de verscheidenheid aan tinten in het grondoppervlak. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 14 uiteenlopende kleuren en stijlen. Zodoende is er sprake van aanzienlijke variatie binnen de serie.
De planken zijn breed. De gehele serie Quickstep Eligna bestaat uit vlak antistatisch laminaat met een voelbare structuur van 8 millimeter dik, 1380 millimeter lang en 156 millimeter breed. Dit design zorgt voor een modern en duurzaam interieur.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken deze uitvoering van clicklaminaat zeer geschikt voor belopen vertrekken. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren uitermate welgekozen zijn voor intensief gebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. Ook zijn de vloeren tot wel 10 keer krasbestendiger dankzij Scratch Guard technologie. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze vloeren van Quickstep geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie.

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: