Largo

Quickstep Largo laminaat

Largo: een plank uit een karaktervolle serie. Bovendien is Quickstep Largo voordelig geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Het uniclic systeem is eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in 19 verschillende kleuren en stijlen waaronder  eik natuurvernist, vintage eik wit en cambridge eik donker. 

De planken zijn 205 millimeter breed, 2050 millimeter lang en hebben aan 4 kanten een microgroef. Dit verruimt het optische perspectief van het interieur en bezorgt zo het beoogde woonplezier. De gehele serie bestaat uit vier lagen; de transparante melamine toplaag, de decorlaag, de watervaste MDF kernplaat en de tegenlaag die kromtrekken voorkomt. De vier lagen samen zijn 9.5 millimeter dik. 

Quickstep Largo heeft een voelbare structuur en is antistatisch. De planken in deze serie zijn het langst en het breedst van de Quickstep collectie. De lengte van meer dan twee meter verklaart de uitstraling van klasse en kwaliteit. Niet alleen de afmeting en de verschillende lagen zorgen voor een warm gevoel, ook de unieke randafwerking creëert het effect van een massief houten plankenvloer. Daarbij zorgt de dikte voor het geluid en gevoel van een massief houten vloer.

De prijsklasse en de doordachte vormgeving maken dit type clicklaminaat zeer geschikt voor belopen ruimten. Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn hier voorbeelden van. Naast het feit dat de vloeren toepasbaar zijn voor intensief woongebruik, zijn ze allen bruikbaar in combinatie met ondervloer verwarming. De groefjes en de vloer zijn krasvast beschermd. De vloer is duurzaam en zeer makkelijk schoon te maken. Kwaliteit zorgt ervoor dat deze Quickstep Largo vloeren geleverd worden met 25 jaar fabrieksgarantie. 

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: