Rigostep

Rigostep onderhoud


Bent u op zoek naar geschikte Rigostep onderhoudsmiddelen voor uw vloer? Neemt u dan eens een kijkje in ons assortiment Rigostep producten! 

Over Rigostep onderhoud

De producten van Rigostep kenmerken zich door hun slijtvastheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. De Rigostep onderhoudsmiddelen zijn bestemd voor de met parketlak of kurklak afgewerkte vloeren. Vanwege hun superieure eigenschappen kunnen de Rigostep onderhoudsproducten ook toegepast worden voor het onderhoud van vrijwel elke andere gelakte parketvloer of kurkvloer. 

Rigostep assortiment

Heeft u vragen over de producten uit ons Rigostep assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst! 

Rigostep ophalen 

Vrijwel alle Rigostep producten zijn direct uit voorraad leverbaar, dit betekent dat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Indien gewenst is het echter ook mogelijk om uw Rigostep onderhoudsproducten bij onze showroom in IJsselstein af te halen. Hiervoor verzoeken wij u om het liefst 2 dagen van te voren uw bestelling aan ons door te geven. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat we ook niet-voorradige producten tijdig voor u kunnen klaarleggen. 

  1. Onderhoudsproducten
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: