Ondervloeren

Ondervloeren voor laminaatvloeren

De plaatsing van de juiste ondervloer heeft een grote invloed op het uiteindelijke uiterlijk, de kwaliteit en het comfort van je Quick-Step laminaatvloer. Quick Step heeft op basis van meer dan twintig jaar ervaring een collectie ondervloeren van topkwaliteit geselecteerd. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen, vormen een egale basis voor je nieuwe vloer en bieden een uitstekende akoestische en thermische isolatie.

Past altijd perfect

Nieuw of renovatie? Beneden- of bovenverdieping? Met of zonder vloerverwarming? Er is altijd een perfecte ondervloer voor je specifieke behoeften of situatie. 

  • ondervloeren die het reflectiegeluid beperken 
  • ondervloeren die het transmissiegeluid beperken  
  • ondervloeren voor erg ongelijkmatige vloeren  
  • optimale ondervloeren voor vloerverwarming/koeling

Ondervloeren die het reflectiegeluid beperken

Reflectiegeluid is het geluid dat je hoort als je over de vloer loopt. Om de weerkaatsing van het geluid tot het minimum te beperken, heeft Quick-Step de Unisound Pro, Unisound en Uniclic Plus ondervloeren ontwikkeld. Deze ondervloeren zijn ideaal voor woonkamers of kantoren waar het tikken van hoge hakken storend kan werken.

Ondervloeren die het transmissiegeluid beperken

Transmissiegeluid is het geluid dat je hoort als iemand in de kamer boven jou over de vloer loopt. Om die hinderlijke geluiden tot het minimum te beperken, heeft Quick-Step Transitsound Ultraontwikkeld. Deze ondervloer is sterk aanbevolen voor gebouwen met meerdere verdiepingen.

Ondervloeren voor erg ongelijkmatige vloeren

Als je onderliggende vloer erg ongelijkmatig is, raden we als ondervloer een combinatie aan van Quick-Step Softboard en het Quick-Step Screen.

Optimale ondervloeren voor vloerverwarming/koeling

Voor kamers met vloerverwarming of -koeling heeft Quick-Step de speciale Quick-Step CoolHeatondervloer ontwikkeld.

  1. Laminaat/PVC
  2. Quick•Step®
Direct persoonlijk advies? Bel: 030 - 207 43 33 ma t/m vr 08:00 - 20:00

Deel deze pagina: